god morgon och massa svameltext!

2008-06-02 @ 08:13:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

god morgon gott folk.
ännu en ny morgon. ja tänk vad tiden gå fort. denna morgon sitter jag framfrö mammsens datorn och skriver. tösan har just blivit insmord, yngsta lillasyster är på skolan, styvfar är och jobbar, goben sover, mamma tapetserar golvet med papper och valparna busar som aldrig förr. och själv sitter jag då här.

igår gick det inte så där jätte bra med matten. det var så otroligt svårt! men visst kom jag frammåt. det går, sakta men säkert. sa till goben min att jag kanske stannar här ett tag till efter ons. sen kom jag på att det inte alls går för vi ska ju fara och "jobba" på ett bröllop. men sen kanske jag kommer tillbaka, denna gången med tösan. vill inte vara utan henne. vill inte vara utan goben heller. och han verka rtrivas just nu. "det är så bra att vara här. vi flyttar hit A!" (fast på finska, det låter bättre på finska)

annars? tänk jag vart lite hurtig igår också. 40 min promenad med gamelhunden. runt revonsaari. nästa gång tror jag att jag tar en annan hund, en som inte är lika seg! och wii fit blev det också. kanske 15 minuter? jag är lite osäker. höll inte reda på tiden och vi spleade 3 st på samma "gubbe". det var riktigt roligt. ´

därefter blev det bastu, en macka med 5% ost (samkade rent ut sagt PLAST!) och sedan mys. hel ok dag måste jag säga.


nu tänker ni "men va fan, har hon inte skrivit nog med osammanhängande text nu?!" men icket.


idag då?
idag ska vi dra till stan. jag, goben och KANSKE tösan. har inte bestämt om hon får följa med. beror ju lite på mammsen. om hon hinner passa henne här hemma. på stan ska vi då besöka ÖB, Stadium och nå klädaffärer för barn. måste hitta långärmade TUNNA ljusa kläder åt tösna. sen blir det att svänga förbi pappsen också.
nej nu tror jag att jag skrivit klart. nu ska jag in på BT en sväng och sedan ska tösan få gröt. ha de!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback