TRÖTT!!!!

2009-02-01 @ 07:11:48 Permalink att vara mamma Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ni förstår inte hur sjukt trött jag är just nu…
Gick och la mig strax efter tio. Somnade elva. Tösan vaknade tolv och somnade om kring halv ett – ett. Sen vaknade hon igen klockan tre och har fortfarande inte somnat om. Och klockan är tio i sju.

Jag förstår inte vad det är som tar åt henne när hon gör såhär… Det är så frustrerande. Jag är så trött. Varför sover hon inte?!

 

Så nu kommer jag inte få sova förens… ja jag vet faktiskt inte när. Syrran skulle väl stiga upp kring nio, fast tösan lär väcka henne före det. Men sen ska hon iväg till jobbet kring tio - halv elva så jag ids inte be henne passa tösan så jag får sova. Jag kommer ju inte mer än hinna slumra till innan de är dags att kliva upp och då kommer jag vara ännu tröttare och ännu mer irriterad. Jag har så svårt att somna när jag är övertrött. Och speciellt när det är ljust ute och jag vet att jag måste stiga upp snart.

 

Har fått kräkas några gånger inatt. Tror helt enkelt att de berodde på att jag var/är så trött. Jag blev/är illamående för att jag var/är så trött, de är normlat.

 

Sitter här och hoppas på att tösan ska somna i soffan nu. Tyvärr vore det ju inte helt problemfritt om hon gjorde det. Vi har ju ”våra” rum på övervåningen. Så om hon somnar på soffan här nere så måste jag få upp henne utan att hon vaknar. Och det är inte de lättaste! För jag kan ju inte lämna henne här nere efter att hon har somnar och sedan gå upp och lägga mig själv! Skulle ju aldrig vakna när hon gjorde de isf. Nej usch vad hemskt!

Får helt enkelt hoppas att jag får upp henne utan problem.  

 

 

Ja och så är det ju söndagsmiddag hos farmor idag. Kul. Eller så inte. Kan ju säga att jag inte känner för det för fem öre just nu. Det kommer inte att gå om illamåendet håller i sig och huvudvärken växer sig starkare.
Nej den får vi nog ställa in. Har tom funderat på att goben får komma och hämta hem tösan härifrån så stannar jag kvar och SOVER hela dagen. Det skulle vara helt sjukt skönt.

Visst kan jag ju försöka sova hemma men… det brukar inte gå så bra. Tösan och goben är inte speciellt duktiga på att vara tysta och jag är ju helt sjukt lättväckt nu när jag är gravid. Vaknar av minsta lilla ljud. Och här skulle jag då få ha hela huset för mig själv. Syrran ska ju till jobbet.

Ja vi får väl se hur det blir. Kommer endå sluta med att vi åker hem hela bunten och så kommer jag vara övertrött och på jäkligt dåligt humör hela dagen. Precis som en lite barnunge ;) haha

Kommentarer

Postat av: Emelie

Ja du har det inte lätt... och din karl var ganska trött igår också när jag träffade han som hastigast när jag och Simon var och sa "hej" till aleksi och bell som hade fest. Han gick hem och sova där just efter 23.00 :)

2009-02-01 @ 11:31:32
URL: http://yoem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback