overaller

2011-03-05 @ 10:56:48 Permalink att vara mamma Kommentarer (1) Trackbacks ()

Här är btw en bild på tösans nya overall. Den verkar bra. Smidig att leka i då den är så tunn. När jag frågar tösan om hon fryser i den så svarar hon alltid Nej.



Tyvärr misstänker jag att den inte kommer gå nästa år. Den sitter rätt perfekt nu så ...
Nåja. För mig, för oss, är det viktigt att kidsen har ordentliga, varma och tåliga utekläder då vi allt som oftast försöker vara ute så fort tillfälle ges.

Tösans gamla Didrikson höll i två vintrar.



Inte en skråma! Hon hade lungt kunnat ha den vintern ut om den inte blivit så kort. Den verkade också varm och bekväm. Det enda negativa var att den inte att den inte hade några muddar vid fötterna, vilket = snö i skona på busiga klättertjejer och killar.


Bobo fick sig en overall från Ica Maxi till den här vintern.



Tanken var väl att han var så liten så han inte behövde någonting rejält. Tanken var att han var så pass liten så snöbus kunde räknas bort. Ack så vi bedrog oss. Han är ju tösan upp i dagen! Full fart framåt. Lite snö stoppar inte våra små  troll!

Hur som helst så verkar det inte vara några större fel på den här overallen. Ungen verkar inte allt för kall i den och den har ordentliga muddar vid både händer och fötter. Inte en snöflinga lyckas leta sig in i varken vantar eller skör. Men den har gått upp i sömmen vilket är ett stort minus! Och jag misstänker starkt att rumpan och knäna kommer vara utslitna innan vintern är slut.

 

 


Kommentarer

Postat av: camilla'

riktigt snygg overall hon fått!

2011-03-05 @ 11:36:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback