Förberedelser inför julen:

2007-12-16 @ 22:42:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Förberedelser inför julen:

Gjort köttbullar

Hel själv, från grunden. De ni!
recept:  blanda mjölk och ströbröd i en bunke. Låt stå medan du river X antal lökar. Blanda i löken, X ägg och köttfärsen i bunken. Krydda.  Kleta ihop allt. Rulla. In i ugnen eller stek.
så otroligt lätt!

 

Gjort knäck
men det tar ju slut hela tiden. Har gjort TRE omgångar i år, redan. Haha. Men det är ju kul att det jag gör uppskattas, även om det är mest av mig själv ;)

 

Gjort tryffel
en med rom och en med honung. Den med rom lär få stå orörd. Om det finns någon där ute som gillar rom så är ni varmt välkomman hit och äta upp dem.

 

Julklapparna

Gjort klart sambons sista julklapp. Känns så bra. Nu är det bara en endaste lite julklapp kvar. Och den hade jag gärna köpt för flera veckor sedan men eftersom den ska till sambons sidan så måste han vara med och bestämma och han är så seg ibland!

 

Planerar

Pratat med mamma och har börjat spåna på vem som tar med sig vad. Känns bra att börja med detta i god tid. Då slipper jag stressa och bli på dåligt humör.

 

Till sist vill jag bara säga att jag det är TRE dagar sedan jag varit utanför lägenheten. Kom gärna och hälsa p åmen bjud ännu hellre över mig till er!

Är inte en människa som tränger sig på andra. Vill ni umgås hemma hos er så får ni säga till ;)


Kommentarer

Postat av: Fia

hehe du får mer än gärna komma hit o hälsa på:) men det är ju som sagt en bit:S

2007-12-17 @ 19:36:05
URL: http://jezzamyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback