småbarnsmamma + omöjliga ekvationer

2007-11-12 @ 00:30:32 Permalink att vara mamma Kommentarer (2) Trackbacks ()

Småbarnsmamma + sömnlös natt är ingen vidare ekvation.
likaså sömnlös småbarnsamma som drömmer om en ny figur + ett kylskåp fyllt med div ätbara icke fettsnåla produkter. Och nu när jag endå är igång med ekvationer som inte riktigt vill gå ihop så kan jag ju dra några till!
Tösa som vill gå men inte kan + småbarnsmamma som vill göra yoga utan skallskadat barn.
Lagom förvirrad småbarnsmamma med nedsatt intelligens (som för tillfället inte ens kan stava till intelligens utan att ta hjälp av word ordbehandlare) vars svåraste uppgift det senaste året varit att sortera tvätten och räkan ut hur många matskedar det går på en deciliter + matematik B.
Trött småbarnsmammakropp som inte orkar+ understimulerat småbarnsmammahuvud.
Snarkande småbarnspappa + övertrött småbarnsmamma som vill sova men endå inte är trött.

Nej tänk om denna småbarnsmamma skulle sluta lista omöjliga ekvationer och slå sig i huvudet med en stekpanna och sedan ligga där på köksgolvet och vakna upp imorgon när småbarnspappa undrar varför småbarnsmamman ligger där? Det vore väl något?

Kommentarer

Postat av: Anonym

Jag känner av lite negativ energi här.. Någon som är totalt slutkörd måhända? Det är snart jul så du kanske kan önska dig en stand-in mamma eller något, helst någon från ett u-land eller sämre ställt i-land, billigt och effektivt ;)

2007-11-12 @ 13:06:54

Postat av: Fia

försök tänka på att ta vara på tiden då hon är liten, hon växer upp sååå fort. vet hur jobbigt det är:S, försök å sova då hon sover, det andra kan vänta till ett annat tillfälle.. kram

2007-11-13 @ 23:23:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback