god morgon

2008-04-07 @ 06:33:07 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

God morgon.

Här sitter jag nu med min kaffekopp, som vanligt. Idag var det god morgon kl 06.00. inte så farligt, men det kunde ha varit bättre.

 

Helgen har vart helt ok. i fredags var jag som sagt barnvakt åt julle. I lördags var det inflyttningsfest hos Bell. Emelie kom hit och så fixade vi oss tillsammans. Sedan körde Aleksi dit oss. Tyvärr var Emelie tvungen att åka iväg rätt fort, hennes sambo är nyopererad och behövde lite hjälp hemma hos dem. Nåja, partyt fortsatte. Min fästmans syster kom förbi. Det var kul att se henne. Men när klockan började närma sig tolv kände jag mig en sula trött och kring halv ett åkte jag hem till goben. Kom hem precis i tid för att ge tösan ersättning.

I söndags låg vi mest och gosade, hela familjen. Goben såg på formell ett och jag läste och tösan busade. Som vanligt alltså!

 

Idag har jag inga speciella planer faktiskt. Får ta dagen som den kommer. Har ont i halsen och hoppas på att inte få någon förkylning. Funderar på att åka till Haparanda en natt eller två. Vi får ju se hur det blir.

Nu ska jag avsluta min kaffe kopp och sedan börja plocka lite här hemma.


 


 


image74

god morgon!

Kommentarer

Postat av: Ems

Synd att jag inte kunde ta mig ett järn med er och stanna längre, men det får bli en annan gång!
Jag har också fått någon förkylning, jag har inte ont i halsen eller så men är hes som en trasig gräsklippare och så droppar det från kranen. Inte kul.

2008-04-07 @ 08:28:49
URL: http://yoem.blogg.se

Postat av: Fia

du får gärna åka hit o stanna en natt eller två så jag slipper vara ensam..

2008-04-07 @ 10:41:33
URL: http://jezzamyn.blogg.se

Postat av: Ems

Svar: det är en bekant som är måltavla för en "hata-speciell-person-klubb" och de personerna som börjat hata denna människa har aldrig ens pratat med henne, de känner henne inte ens. Men de hatar henne. Moget?

2008-04-07 @ 13:03:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback