en till att göra lista

2008-02-20 @ 07:03:59 Permalink att vara mamma Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ny dag. Nya friska tag. Det är väl så man brukar säga?

Idag vaknade tösan kl 06.00. väldigt jobbigt! men man får ju snällt stiga upp. Endå somnade jag kring tio igår.  

 

Planer för idag/resten av veckan:

 

baka

Snart fyller tösan år. Vad roligt. Måste baka lite mer bara. Oj oj vad kul det ska bli med kalas. Och mina gamla vänner från gymnasiet ska mest troligt komma. Har inte sett dem på evigheter!  Men då ska man ju som sagt ha någonting att bjuda på. Är det någonting speciellt ni vill ha?

 

Laga mat och frysa in

Maten börjar ta slut i frysen, igen. Usch! Och det är lite jobbigt med goben då jag inte ätit rött kött på ett tag nu. Han är nog lite less på fisk, kyckling eller helt vegetarisk mat nu. Får väl anstränga mig lite och göra köttfärssås eller något liknande åt honom.

 

Tvätta

Jag tvättade för två dagar sedan. Men nu har vi fyllt en tvättkorg igen. Så nu måste jag tvätta igen. Men det är egentligen rätt så kul att tvätta.  Man känner sig jätteduktig när man tvättat 2-4 maskiner fastän det inte är så mycket arbete.

 

Ta emot arbetarna

Jag kallar dem arbetarna för i denna tidiga morgontimme kan jag inte komma på vad de egentligen heter. De ska iaf fixa nått med vårt tv jack. Tycker det är skitjobbigt att de ska komma hit när jag är hemma. Tycker de är jätte jobbigt för jag vet inte hur jags ak bete mig! Dessutom stod de på lappen att vi skulle röja kring jacket men det går inte för då är liv där på en gång.

 

Sminka mig

Med tanke på punkten där ovanför. Vill ju inte se ut som en zombie när de kommer hit folk.


 


 

nu orkar jag inte skriva mer


Kommentarer

Postat av: camilla'

vet inte riktigt ifall jag räknas till de personerna som du frågade ifall det var något speciellt de ville ha, men jag säger då det; jag vill ha kladdkaka :D

2008-02-20 @ 13:27:33

Postat av: Fia

hehe vi kommer iaf, men kommer nog ganska tidigt bara så du vet:)

2008-02-20 @ 22:36:46
URL: http://jezzamyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback