en riktigt trevlig dag

2008-03-13 @ 20:23:40 Permalink att vara mamma Kommentarer (1) Trackbacks ()

Idag har jag och tösan hängt med elin och julle hela dagen. Vart väldigt trevligt och avslappnat. Tycker de är så härligt när man bara kan hänga och glo på tv eller nått, att faktiskt inte behöva GÖRA något hela tiden eller PRATA. Utan bara vara, utan att vara ensam. Det är faktiskt rätt ovanligt. Klart underskattat!

 

Julle är så söt, han sprang omkring och skulle ge tösan nappen hela tiden. Värsta gentlemannen (blivande pojkvän kanske? ;)). Men stackaren hade nog feber för han blev kokhet och jätte hängig på förmiddagen.

Eftersom vi båda är goda flickvänner så försöker vi ju hålla oss i form enbart för att behaga våra män. Inte för att vi själva vill det och mår bra av det, nej då. Så lunchen bestod av en sallad och (om jag får säga det själv) en riktigt god kycklingbit. Efter lunchen drog vi hem till elin. Där fortsatte vi vara goda flickvänner och ordnade och donade... lite... jag sövde faktiskt tösan i sjalen! Och elin hade en del att göra med sin sjuke son. Kring tre begav vi oss in i köket. Och som de duktiga hemmafruarna vi är (det faktum att elin arbetar kan vi ju bortse ifrån) så skulle vi ha middagen på bordet när våra stora starka karlar kom hem. Vi båda rörde oss som proffs i köket. Vi kunde helt klart receptet på köttfärsbiffar. Ehem... iaf med hjälp av receptet... nästan... men de fick faktiskt att äta!

 

Så tusen tack till elin för en riktig trevlig dag. Hoppas vi kan göra det igen någon dag.


Kommentarer

Postat av: Elin

Det ska vi absolut göra, då grabben blivit lite piggare =)

2008-03-14 @ 10:42:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback