klargörande om mitt sätt att skriva på

2008-03-15 @ 07:46:00 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

igår var jag och drog upp E kring halv åtta och TVINGADE henne att gå ut med mig. hihi. väldigt hemsk människa. moahahahahaaa (ont skratt som fortsätter i evigheter)



sen vill jag klargöra lite saker här om mitt skrivande och vad jag menar när jag skriver vissa saker.

när jag skriver "folk", tex "jag är less på folk som..." så menar jag inte enskilda personer. det kan vara halva kalix befolkning eller halva jordens befolkning det gäller, men INTE enskila personer.

när jag skriver "vissa personer" DÅ börjar det faktiskt gälla enskilda personer. men för det mesta gäller det personer jag umgåtts med för länge sedan (tex högstadiet) eller kändisar eller andra personen som jag inte umås med. annars brukar jag namnge personer eller iaf skriva första bokstaven i namnet (tex E =elin, E= emelie). visst blir det lite utav en gissningslek. men den beröra personen i fråga vet ju oftast om att det handlar om just den personen. se exemplet här ovan. jag är rätt säker på att EMELIE vet om att det är henne jag menar ;)

ta det jag skriver med en nypa salt, eller ett badkar ;). nästan allt jag skriver är skrivet med glimten i ögat. skriver jag "jag är less på folk som..." så kanske jag inte menar det så BOKSTAVLIGT. skulle jag verkligen vara LESS så skulle jag antagligen gå ut och förklarar min åsikt för "folket" på något höger, UTÖVER min lilla blogg. skriver jag det enbart här i bloggen så är det mer något jag observerat och känner att jag vill skirva om på ett lite överdrivet sätt, därför att det är roligare så.
och skriver jag att "jag vill dö", "döda mig", "nu dör jag" så BETYDER det inte de. isf skulle jag vart död för länge sedan. det är bara en överdrift för att stärka budskapet.

Kommentarer

Postat av: Thomme

ja jag håller med, folk tar alltid ens blogg på blodigt allvar... haha, förstår inte det... =)

2008-03-16 @ 13:58:20
URL: http://www.aremak.blogg.se

Postat av: Fia

finns det verkligen folk som tar såna grejjer bokstavligt, de e ju bara uttryck, iaf för mig...

2008-03-16 @ 20:14:08
URL: http://jezzamyn.blogg.se

Postat av: Bela

Folk är så ravans känsliga. Folk som ens orkar kommentera sånt och komma med pikar är förmodligen såna som tar åt sig. Jag tar inte åt mig så länge inte någon pekar ut mig personligen.

2008-03-17 @ 14:43:51
URL: http://bela.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback