sammanfattning av igår och dyra barn

2008-05-04 @ 10:39:28 Permalink att vara mamma Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag kommer tösan hem, längtar så mkt efter henne!

 

Igår var väl så där. Dagen hade alla förutsättningar för att bli perfekt men jag orkade helt enkelt inte. Det har varit så många underbara dagar på senaste tiden så ribban är helt klart höjd. Man kan nog inte ha allt för många sådana dagar. Ibland måste man ha tråkigt och inte fullt så underbara dagar. Hur ska man annars kunna uppskatta de där dagarna då allt bara är perfekt?

Nåja, igår då? igår var vi ute och körde bil ett tag. Köpte nya skor åt tösan. Passade

Även på att inhandla solskyddskräm. Skönt att man kan använda sådant den här sommaren, förra sommaren var det ju bara kläder som gällde. Vi åt varsin glass. Det var lite mysigt faktiskt. Sedan drog vi till gobens syster och hennes familj.

Efter några timmar drog vi hem och slog igång grillen. Blandade mig en cosmo kl FYRA på eftermiddagen! Det kändes helt sjukt men väldigt lyxigt. Gick omkring och smuttade på den medan jag dukade och skurade och fixade.

Närmare sjuk kom E hit. Själv låg jag på soffan i matkoma. Killarna drack öl och jag smuttade på mina cosmos och vi såg på riktigt värdelösa B rysare. Men det har ju sin charm det med. Sedan dök det upp lite mer folk, men de for nästan lika fort som de kom.

Det hela slutade med att E "kidnappade" min gob och de drog iväg. Jag stannade hemma. Var helt enkelt för trött och ville vara utvilad idag när tösan kommer.

 

Få se vad som händer idag. Det verkar ju vara varmt ute, även om inte solen skiner så där jättestarkt. Förhoppningsvis håller värmen i sig. Isf blir det att gå till någon lekplats med tösan. Dessutom skulle hon behöva nya stövlar. NU märker man att det faktiskt inte är så billigt att ha barn.

Detta är vad hon behöver/har behövt (ja jag var tvungen att åf klämma in en lista i detta inlägg!):

 

Galonkläder

Detta hade vi tur med för gobens syster hade ett set som var jättefint, i rosa, som vi fick. Helt underbart.

 

Tennis skor

Har mamma köpt. Kostade 300 kr. Eller egentligen var det vi som köpte dem men nu behöver vi inte betala bilförsäkringen till mamma. Skor är ju en sådan sak man inte ska låta barnen ärva av varandra. För alla barn trampar ju olika och får man ärvda skor så kan det blir fel. Eller något i den stilen. Kommer inte ihåg exakt hur det var.

 

Stövlar

Blött utanför oss. Och hos mamma. Kan vara bra att ha.

 

Sandaler

Till stranden och varma sommardagar. Men det skulle nog pappa köpa åt henne när de drar till Mallorca.

 

Tunnare jacka och byxa

Har vi också fått. I rosa. Nästan så man vill köpa nytt bara för att ALLT är i ROSA!

 

Ja det var väl allt hon verkligen behöver. Sen finns det ju en massa andra saker som hon borde ha, men kan klara sig utan.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback