Idag= trött - Igår= pepparkakor

2008-11-26 @ 08:17:39 Permalink att vara mamma Kommentarer (1) Trackbacks ()

Usch vad trött jag är. Egentligen borde jag verkligen knalla iväg till skolan men jag ORKAR INTE! Jag är för trött och det snöar och blåser för mkt.

 

Har knappt fått sova inatt. Inte pga tösan, har helt enkelt inte kunnat sova. Antagligen pga graviditeten. Frustrerande. Ska gå och lägga mig när jag skrivit klart. Sen blir det att repetera det jag redan kan i matteboken. Nästa vecka måste jag ta mig till Haparanda och få hjälp av A med matten. Han är duktig.

 

Fick tom väcka tösan idag på morgonen! Så bra har hon alltså sovit. Helt otroligt. Varför just idag då hon MÅSTE upp? Haha. Hur som helst så fick jag väcka henne och klä på henne med det samma. Vart ingen tid för morgonmys här inte. Nej, nej. Sedan var det raka spåret ut, med pulkan, och släpa sig till förskolan. Mindre trevligt. Massvis med snö och blåst som piskade i ansiktet. Blää! Men vi kom fram och hon tyckte de var kul att få fara dit och leka med sina kompisar.

 

 

 

Igår var syster här. Riktigt underbart. Vi bakade pepparkakor med tösan. Gick bra. 2 plåtar blev det. Alldeles lagom. För tösan han bli lite, lite trött på bakande när sista degen skulle kavlas ut.

Sedan hängde vi mest i soffan. Gjorde inte så mkt men det var skönt att slippa vara själv. Är så förbannat less på att vara själv. Och tösan tyckte de var jätte, jätte kul att gudmor kommit och hälsat på. Hon är nog också less på att vara ”själv” (för morsan räknas ju inte ;))  Hon var inte de minsta grinig medan syster vart här. Om vi bortser ifrån när hon skulle tvätta håret och komma upp ut badet. Men de var i typ 5 min sen gick de över.

Så kära syster, du får fan ta och pallra dig hit lite oftare! Nästa gång bakar vi lussebullar eller så gör vi knäck!

 

 

 

fler bilder i pixboxen: http://www.pixbox.se/alb_show_id958573_page0.html

Kommentarer

Postat av: camilla'

jodå, jag kommer! så fint att få spendera tid med er två som man träffar så sällan! men, jag tror liv skulle bli lite less om vi bakar lussebullar eller gör knäck, då får ju inte hon kavla ;)

2008-11-26 @ 18:32:45
URL: http://ccurry.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback