städning och kärlek

2008-10-07 @ 11:00:23 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Nu är det lite småstädat här hemma. Dammsugit, skurat, diskat och plockat. Och dessutom är potatisarna kokade. Ska göra mos till lunch. Eller middag lär det väl bli. Tösan ligger nämligen och sover nu och hon lär ju sova förbi lunchen. Stackarn är trött och febrig. Men man får se det ljusa i det hela. Kan ju passa på att plocka och städa ”ifred”. Visst är det kul att tösan vill hjälpa till men för det mesta blir det ju … inte riktigt som de ska.  

 

Saknar min gobe så sjukt mkt just nu. Längtar efter honom. Men man får återigen försöka se det från den ljusa sidan. Att sakna varandra är bra. Och han tjänar pengar. Japp, det är bara att hänga sig fast vid poooooositiviteten!
Idag är det två månader kvar tills vi har vart förlovade i ett år. Måste ta och planera in något roligt den dagen. Eller kanske tar vi det på lördagen istället. Den 7 december är ju en söndag.  Min kärlek.

Kommentarer

Postat av: Ems

Stackarn som har feber.. Du kommer säkert på något romantiskt att göra, frieret var ju tidlöst romantiskt! :)

2008-10-07 @ 12:04:23
URL: http://yoem.blogg.se/

Postat av: Ems

Så lite så, det är alltid kul att vara barnvakt :)

2008-10-07 @ 14:38:49
URL: http://yoem.blogg.se/

Postat av: camilla'

men å herregud, är du nu riktigt riktig att det nästan är ett år sen? gudars vad tiden springer iväg...det känns typ som igår när du planerade och hade dig, haha! :D

2008-10-07 @ 14:44:06
URL: http://ccurry.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback