aktiv helg

2009-04-13 @ 08:26:17 Permalink Gravid med Krabaten Kommentarer (1) Trackbacks ()

Pust. Helgen har vart aktiv.


Fredag:
Påskmiddag hos farmor. Syster kom med oss till Vojkkis och umgicks hela kvällen.


Lördag:
Vi vaknade vid sjutiden och åkte iväg till Svansteiskii (pullinki). Där lärde goben lillasyster M att åka bräda. Så de hade fullt upp i backen. Jag och mamma lekte ute med tösan.
Vi grillade och hade det så där allmänt mysigt. Vid 21 åkte vi hem. Tösan slockna i bilen. Och vi somnade nog rätt så fort efter att vi lagt oss också ;).
Men nog mådde man lite illa och fogarna gjorde sig påminda.


Söndag:
Svansteinskii agen. Direkt efter att vi vaknat. Den här gången kom ett gäng mostrar och kusiner dit också. Lillasyster M ville åka slalom så goben fick utforska backarna på egen hand och det var han nog rätt så nöjd med.
Tösan kom på en ny lek som gick ut på att man skulle gå upp och ner för en jäkla massa trappor. Aj, aj i fogarna med andra ord! Drog även omkring henne i pulkan en del. Men det var kul, skönt att vara ute.
På kvällsidan kom Artos syster och hennes kille dit och umgicks ett tag. Mkt trevligt.
Den här gången åkte vi hemåt vid 20, tösan var jätte trött.
Och den här gången mådde jag faktiskt riktigt illa och hade riktigt ont i fogarna på kvällen.



Idag är det meningen att vi ska fara på bröllop men det kan hända att vi inte åker dit. Har som sagt jäkligt ont i fogarna och därför har jag ingen större lust att sitta på en kyrkbänk i 20 min och sedan äta middag i ca 3 timmar. Nåja, vi får väl se.


Kommentarer

Postat av: Emelie

Den måste helt klart ses! Vi ska nog slå på den senare om inte klockan hinner bli för mkt, annars ser vi någon annan, kortare film.



Fyller år i morgon! Om du vill är det bara dyka förbi på en kopp kaffe och fika, annars är jag ledig fredag, lördag och söndag :)

2009-04-14 @ 21:04:02
URL: http://yoem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback