haparanda

2009-04-03 @ 09:33:59 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ja nu är vi i Haparanda igen :D. Eller närmare bestämt i Vojkkis.

Det är hit vi smiter när vi (jag) blir rastlös hemma men endå inte riktigt orkar göra någonting speciellt. Dessutom behövde mamma hundvakt. De ska åka till pullinki i eftermiddagen och bli borta hela påsklovet.
Goben kommer behöva åka fram och tillbaka mellan Kalix och Haparanda lite då och då. Ådi är ju kvar hemma så han behöver ju lite sällskap emellanåt. Det räcker ju inte med att man har någon som släpper ut honom och ger honom mat då och då.


Idag har jag planerat att fara iväg till shoppingcentret med syster. Bara kika runt lite för skojskull. Så sällan man kan göra det när man är iväg med goben och tösan. De är så stressiga av sig!
Senare i veckan har jag även planerat in en tripp till badhuset med tösan, och syster får ju gärna följa med om hon vill :).
Sedan får vi se vad som händer under resterande tid.


Kan även meddela att vi gått in i den tredje (och sista) trimestern nu. Jippi! Bara 92 dagar kvar till BF. Sen får vi ju se. Den här lilla krabaten lär ju vara lite sen, precis som tösan. Haha.


Kommentarer

Postat av: camilla'

men vad kan man egentligen förvänta sig när de båda har kalixblod i sig? ;) hehe. varför tar ni inte förresten med ådi till mamma?

2009-04-03 @ 12:55:01
URL: http://ccurry.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback