God morgon Stress

2009-12-03 @ 08:06:19 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

God morgon Stress

Jag sitter här och känner mig något stressad. Vi döper Bobbo på lördag och det är en hel del kvar att fixa och de dyker upp nya grejer hela tiden.

* mamma som skulle ha barnen på kvällen kan inte. Så de blir lite ändrade planer där.  JAG kommer fortfarande gå ut med mina tjejkompisar men goben åker iväg med Bobbo och finaste syster tar tösan.

*anledningen till att Bobbo döps så här sent är för att vi ville ha samma (finsktalande) präst som vi hade med tösan. Och han hade först tid nu. Och nu är han sjukskriven så vi får en annan (icke finsktalande) präst. Jag förstår och är inte sur eller något men de känns endå lite … ja …
Fick ta ”mötet” med den andra prästen på telefon och det var ju inte så kul. Känns som att vi missade hälften.


* svärmor har vart gullig och beställt smörgåstårta. Men vi skulle inte ha de, för vi tyckte de blev så dyrt. Men nu har hon ju beställt. Tyvärr fattas de ca 10-12 bitar så nu ska jag fixa de. Funderar på att beställa dem. Så dyrt kan de väl inte vara? Då slipper jag stressa med det.


* har kommit på att vi har allergiker som kommer och jag har inte fixat någonting till dem! Pinsamt värre. Ska försöka hitta någonting på affären. Om jag inte hittar någonting där så ringer jag ett bageri.

* Vi kommer inte kunna fara och dukar förens 19 på fredag kväll. En halvtimmer efter de brukar tösan läggas… tur att finaste syster ställt upp på att komma och vara barnvakt.

* det är andra som ska ha kyrkan någon timme efter oss så vi får småstressa med fikat så vi hinner duka undan innan de andra kommer. Hur kul är det? Vill ju hinna socialisera med våra gäster!

* vi har en del kvar att baka, och handla. Snällaste annlo har lovat att komma och passa tösan så vi slipper dra med oss båda barnen på affären.

Skulle kunna fortsätta ett tag till men det är väl ganska onödigt. Istället ska jag börja med frukosten så att vi sedan kan ta tag i allt.


Kommentarer

Postat av: tessan

nästa vecka passar bra för mig också! ska bort till piteå över helgen!!! Lycka till på Dopet kram /tessan

2009-12-03 @ 09:49:38
URL: http://dreams--and--reality.blogspot.com

Postat av: Elin

Känner jag dig rätt så kommer du hinna klart allt i tid & eftersom att vi båda har ett sånt kontrollbehov så kommer det ändå - fast det är lite med tid - att bli perfekt! :)

2009-12-03 @ 10:20:52
URL: http://gaffelnasa.blogg.se/

Postat av: anne

pratar ni finska hemma då?

Vi är båda födda i sverige me, men våra föräldrar är från Finland. Och vi pratar bara finska hemma så barnen har det som sitt modersmål :)

2009-12-03 @ 13:04:14
URL: http://lyckligmamma85.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback