osocialt

2009-12-18 @ 12:40:49 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Ja då var vi återigen i Haparanda. Den här gånge SKA bilen lagas. Goben och A är iväg och fixar med den just nu. Så nu blir det äntligen gjort.

De senaste veckorna har vart väldigt jobbiga. Osociala. Har inte träffat några kompisar på hur länge som helst. Håller på att bli tokig! Antingen har vi vart sjuka eller så har det helt enkelt inte passat.

Måste iväg och hälsa på någon när jag kommer hem.
Ex grannen: hur ser de närmaste dagarna ut? kom och drick lite glögg/must och ät en pepparkaka eller två? Kommer hem antingen ikväll eller på söndag kväll.


Kommentarer

Postat av: Josse

Absolut vad roligt det får du gärna göra! Vi bor på näsbyn- flygfältet, villavägen.. det är paralellgatan (mot ishallen) från nystads dagis. Till veckan är säkert Frida frisk igen så det är bara titta förbi :)

2009-12-18 @ 13:59:14
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se

Postat av: Tessah

Tjenare! =)

ja det tycker jag absolut :P

men till veckan har jag inte barnen ...jag har dom denna vecka nu som är. Men jag får säkert låna dom någån dag mån-ons då deras far jobbar.

Hur ser de ut för dig i helgen? till veckan? :)



2009-12-18 @ 16:12:38
URL: http://tessah.blogg.se/

Postat av: Elin

Hela nästa vecka är jag hemma & ledig :) Jobbar nu lör - sön!

2009-12-18 @ 19:23:21
URL: http://gaffelnasa.blogg.se/

Postat av: Malin

Ja på söndag kanske jag hinner förbi en sväng om ni inte kommer hem allt för sent :) till veckan vet jag ej då F har bilen till jobbet så tar mig ingenstans och frestar inte att gå i kylan :/ vet ej om jag orkar ta bussen heller :D Du vet två små och skötväskan ;D Men söndag kanske :)

2009-12-18 @ 22:27:50
URL: http://uppfylldonskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback