helt ok dag

2009-02-04 @ 16:28:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagen har vart helt ok, trotts tröttheten.
Räknat rätt mkt i boken, känns jätte bra. Och de mesta verkar sitta nu. skönt.
Hunnit läsa en del i ”när jag hörde din röst”. Ibland känner jag bara för att lägga ifrån mig boken. Vet inte riktigt vad det beror på, kanske sättet den är skriven på… men endå fortsätter jag med läsandet för att få veta vad som händer. Handlingen driver mig framåt.

 

Vi har även hunnit vara ute en liten sväng idag. Efter att tösan vilat så gick vi ut, hela familjen. Till och med Ådi. Och han var med oss hela tiden.  Vi promenerade mest omkring i området, lät tösan bestämma vägen.  Men efter ett tag blev det kallt så vi gick in igen.
Men det var skönt att komma ut en sväng :)

 

Sedan for jag över till grannen medan tösan och goben började baka bröd och laga middag. Hade sagt åt honom att han kunde ta ut köttfärsen och ge de till tösan till. Det jag menade var att han skulle ta ut en av matlådorna, som innehöll färdiglagad köttfärs. Men det hade han visst missat så han tog ut den råa köttfärsen och stekte ny. Nåja, mat fick hon iaf.
Själv kunde jag inte äta speciellt mkt av den. Den föll mig inte riktigt i smaken helt enkelt. Hemskt att man är så kräsen nu. Speciellt när goben är så go och anstränger sig.
Får väl göra mig någon macka senare. Eller en smoothie.

 

Nu får vi se vad resten av eftermiddagen och kvällen har ett erbjuda. Vi har inte gjort upp några speciella planer men någonting borde väl dyka upp. Och om inte annat så får vi väl hitta på någonting.
Innan vi lägger oss så ska vi iaf se Lost.


Kommentarer

Postat av: Emelie

Du har hunnit med en hel del idag med andra ord? :) Jag hann städa under mitt delade pass idag och göra det rätt ok hemma, men jag glömde höra av mig till dig (sorry). Jag är så slut! Tror jag har vitaminbrist eller nåt.. Och nu blev jag råsugen på en smoothie bara för att du skrev det!



Allt väl annars? Ser att du trillar i samma fälla som jag med boken; den bara går inte att lägga ner!

2009-02-04 @ 19:35:11
URL: http://yoem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback