försöker få tösan att sova

2009-07-26 @ 11:20:39 Permalink att vara mamma Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag har vi vart och handlat lite. Går bra fastän man har med sig två barn, så länge den ena är så liten så h*n bara ligger i babyskyddet och man är två vuxna ;)!

 

Nu ska vi försöka få tösan att sova. Få se hur det går. På senaste har ju hon somnat kring 12.30-13.00 någon gång.
Just nu är hon uppe och springer. Inte de minsta trött!
Krabaten ligger iaf och sussar sött i mjukliften. Vi försöker sitta still och vara tråkiga så tösan ska första att det är dags att varva ner och börja lägga sig. Hittills har det väl inte lyckats så där överdrivet bra men vi är envisa och fortsätter med tråkigheterna. Förr eller senare måste hon ju somna. Förhoppningsvis blir det ”förr”.

 

 

Goben åker till Haparanda idag. Han ska sova hos sin mamma. Pappa och han ska vara på den nya arbetsplatsen kring 05.30 så om han sover hemma måste han stiga upp alldeles för tidigt!
Vi får se hur jag och barnen gör. Vi börjar iaf med att vara hemma. Blir det för jobbigt så åker vi hem till mamma. Men jag tror nog att det ska gå bra. Visst kan det bli lite jobbigt att vara själv 24 timmar om dygnet men det är ju inte så många dagar det handlar om. På torsdag eller fredag åker vi iaf till Haparanda. Måste till HM och handla en ny amningsbh och en klänning eller kjol till svägerskans bröllop.
Kul med lite shopping!  

 

Hoppas nu tösan somnar snart så hon somnar tidigt ikväll :D

 

världens finaste krabat

 

världens finaste tösa


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback