God morgon världen

2009-07-28 @ 10:14:18 Permalink att vara mamma Kommentarer (1) Trackbacks ()

God morgon världen!
Nu ska jag försöka ta mig någon minut och skriva några rader. Jag vet ju hur kul det är att gå tillbaka och läsa om den första tiden efter några år. Önskar jag hade skrivit lite mer när tösan var liten.

Vi sov i husvagnen inatt, igen. Mamma var underbar och sov med tösan hos sig, igen.
Det är skönt att vara här hos mamma men ibland blir jag lite stressad. Amningen går ju lite si sådär och jag blir stressad av att de är folk runtomkring en när man försöker amma. Visst kan jag gå undan men hur kul är det att sitta instängd i ett rum utan tv eller dator i timme efter timmer? Inte speciellt, kan jag ju be om att få tala om.

Dagen har startat bra. Goben steg upp tidigt och åkte till jobbet.
Själv fick jag ligga kvar ett tag innan krabaten ville ha mat. Satt och ammade honom i lugn och ro framför bärbara inne i husvagnen. Det var skönt. Lugn och ro.

Därefter gick jag in och så var det bajsblöjor på raken. De flesta kanske skulle anse att de är en riktigt ”bajsig” start på dagen. Men inte jag. Krabaten har vart lite ”gnällig” igår och det berodde nog på att han inte bajsat sen i lördags. Nu är han lugn och nöjd. Tösan har ju haft hur mkt problem som helst med det där. Hon har också var på dåligt humör igår. Så varje gång hon bajsar (ca en gång i veckan) blir man lika glad. Sjukt att man kan bli glad för en sådan sak! Haha.
Därefter frukost för hela bunten och sedan lite trotts när vi skulle borsta tänderna.

Nu springer tösan ute med lillmoster. Tycket de nämnde att de skulle bada i lilla poolen. Huuu! Nå, så länge hon är nöjd så :).
Krabaten ligger och slumrar på soffan. Få se hur länge han trivs där.
Själv ska jag börja fixa med lunch åt tösan på nå tag. Måste få henne att somna i tid nu under dagen.

 

 

 

Annars har vi väl inte så mkt planer idag.
Ska försöka komma iväg till HM. Blev aldrig igår.
Ikväll ska vi basta. Båda barnen behöver tvättas. Blir nog att vi bastar först med krabaten, innan bastun blivit för varm.


Kommentarer

Postat av: Sandra

hej.

jag körde förbi din mamma igår och tyckte jag såg tösan din bada på gården:-) shit vad varmt det var igår! idag ska jag tillbaka till leipijärvi och blir där till i morgon.

jag får lite flashbacks till baby-tiden när jag läser, voi ammning och onda bröst, längtar inte! eller jo det gör jag;-) vill också ha min bebis nu:-)

KRAMAR!!

2009-07-28 @ 11:00:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback