God morgon världen!

2009-07-31 @ 08:58:13 Permalink att vara mamma Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon världen!

Idag är det fredag (som om någon missat det?!) och det betyder att goben och tösan kommer hem idag! Gud så skönt, saknar dem så hemskt mkt.
Och imorgon kommer exgrannen hem :). Gud så skönt, du får inte åka bort så här länge igen! Bannat!
Tyvärr hinner jag nog inte träffa henne på en gång. Vi ska ju på bröllop. Gobens syster ska gifta sig. Det ska bli kul men jag oroar mig lite för hur barnen kommer bete sig i kyrkan. Funderar på att hoppa över den biten och stanna hemma med barnen. Så kan goben gå och se hela ceremonin. Går vi med barnen kommer det sluta med att vi båda måste gå ut därifrån… jag för att amma och goben för att tösan inte kommer kunna sitta still så länge.
Nå vi får se, ska diskutera med goben och höra vad han vill. Jag vill gärna se hela bröllopet men jag tänker att de är viktigare för honom då det faktiskt är hans syster.

Idag ska jag promenera till BVC. Funderar på sjalen eftersom krabaten inte trivs så bra i vagnen men vet inte om man bör gå så långt med honom. Tänker att han kanske får ont i ryggen, han är ju rätt ovan att sitta i den än så länge. Får ta och fundera på det.


Inatt sova han bra. Somnade vid 19-20 någon gång och sov till ca 2.30. Åt och somnade om till ca 4.00. Därefter var han vaken ett tag och småslumrade då och då fram tills 8.00 och då steg vi upp. Nu ligger han och sover igen. Passar på att äta frukost och dricka kaffe framför datorn. Riktigt mysigt. Inte ofta man kan sitta såhär, ostört! Njuter i fulla drag för snart kommer mitt lilla yrväder hem igen :D. Å vad jag längtar!

Nej tänk om man skulle försöka ta och plocka undan lite här hemma. Vill ju att familjen ska få komma hem till en ren och fin lägenhet precis som jag gjorde.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback