vi hann inte iväg

2009-07-25 @ 13:05:58 Permalink att vara mamma Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vi hann inte iväg… för mkt att göra på för kort tid (+ en familjemedlem som inte riktigt förstår att vara effektiv alla gånger, och då syftar jag inte på barnen).

Tösan ska ju börja på förskolan snart igen. Lokalen är flyttad, ligger i närheten av Ica nu, så det blir lite längre att promenera. Det betyder att vi måste stiga upp lite tidigare på morgonen för att hinna göra klart 2 barn och promenerad dit bort. Räknar med att vi måste gå upp kring 6 för att slippa stressa. Hatar nämligen att stressa på morgonen!
Nu för tiden sover ju tösan rätt ”sent”, iaf till 7.00-8.00. Det beror på att hon är uppe rätt sent på kvällen. Så nu måste vi börja göra om hennes rutiner.
Hon måste lägga sig och vila lite tidigare på dagen så hon somnar tidigare på kvällen så hon orkar gå upp tidigare på morgonen. Enkelt. Eller? Haha
Det jag ville ha sagt med hela den där historian var att vi inte hann klart med allt innan tösan skulle lägga sig för dagsvilan. Få se om vi far efteråt. Kanske får goben åka själv med tösan. Jag är som sagt inte så pigg på eftermiddagen…

 

Goben har fått praktikplats här i Kalix. Börjar 3 aug. Det kommer mest troligt leda till ett fast jobb. Hoppas, hoppas!
På måndag ska han (mest troligt) åka iväg till Kemi och jobba med min pappa. Det blir i en vecka. Vi vet inte riktigt hur vi ska göra under den veckan. Det är ca 70 km dit (enkel väg) och det blir ju en del soppapengar om han ska åka fram och tillbaka varje dag. Dessutom blir det nog rätt långa dagar där borta. Samtidigt känns det väl ”lite så där” att bli själv med 2 barn 1 vecka i streck så snart. Har ju inte hunnit förbereda mig (mentalt). Det här jobbet dök ju bara upp som gubben i lådan! Haha. Men vi tackar och tar emot.
Men det löser sig nog. Det är ju bara mån-tors. Det klara vi :).


snart åker han bort en vecka

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback