i haparanda

2009-05-22 @ 19:52:48 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ja då var vi i haparanda. Skönt, vi trivs bra här. Allihopa. Tösan tycker om att leka ute på gården. Hon kan ”springa fritt” på ett helt annat sätt, och studsmattan är ju en klar favorit! Dessutom tycker hon nog om att komma hit och leka med lite andra leksaker.
Jag och goben stormtrivs också med gården. Grannarna har ju ingen insyn och även om det är nära vägen så kör det ju inte så mkt bilar här. Man kan sitta och njuta i solen samtidigt som tösan springer omkring. De är staket runt hela gården så man behöver inte oroa sig för att tösan (eller hunden) ska springa ut på vägen. Och diskmaskinen är ju underbar. Otroligt skönt att slippa diska! Och så har de ju boxen med en massa kanaler här, så har man någonting att sysselsätta sig med på kvällarna. Dessutom brukar ju syrran komma hit när vi är här, och det är väldig tuppskattat av oss allihop. Tösan älskar att busa med henne (mest för att hon inte kan säga ”nej” ;)) och jag och goben tycker de är skönt att tösan busar med någon annan emellanåt. Och så är hon ju rätt trevlig att umgås med också ;)
Imorgon ska vi nog försöka med att hinna basta. De har ju en vedeldad bastu här och det tar ett tag att värma upp, tyvärr. Men det är helt klart värt det!

 

Det är skönt att komma hit, speciellt när man har huset för sig själv!
Fast nog duger det rätt bra när mammsen är hemma också. Då slipper man ju laga mat ;)


Kommentarer

Postat av: Emelie

Snacka om bekvämt :)

2009-05-23 @ 15:49:27
URL: http://yoem.blogg.se/

Postat av: camilla'

haha men vafan, försök själv säga nej till en bedårande liten sötnos som du ser alltför sällan! :D

2009-05-23 @ 19:15:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback