God morgon Morgonpigga krabat!

2009-09-29 @ 05:34:04 Permalink att vara mamma Kommentarer (3) Trackbacks ()

God morgon Morgonpigga krabat!

Idag tyckte krabaten att de var ”god morgon” 04.30. Egentligen vaknade han redan strax efter fyra men försökte få honom att somna om. Det gick inte så bra. Kanske för att han somnade redan 18.00 igår kväll!  
Så jag steg upp vid 04.30 med älskade krabaten. Tänkte det var lika bra att koka kaffe. Har ju fortfarande ont i halsen och då är det skönt att dricka någonting varmt. Satte mig vid datorn med min kaffekopp. 30 min senare sov krabaten igen. Typiska. Inte kan jag somna om nu inte.
Nåja, skönt att få sitta här helt själv. Känna lugnet. Lyssna på tystnaden. Och allt det där andra man inte förstod att uppskatta innan man fick barn.

 

Ec:andet går över förväntan. Vi byter väl ca 2 blöjor om dagen på honom. Oftast hinner han kissa i blöjan när vi åker bil eller är borta och hälsar på någon. Det har blivit 1 bajsblöja sedan vi började för 2 veckor sedan.  Man märker att han föredrar pottan. Han kan hålla sig sjukt länge och så blir han JÄTTE GRINIG om man inte sätter honom där.
Han är så söt när han har fått vänta ett lite längre tag med att gå på pottan. Efter att man satt honom där och han pissat så ler han och ser så nöjd och belåten ut.

 


finaste krabaten


Jag tror vi har besegrat nappen. Eller vi är på god väg. Tösan frågar inte efter den någon mera och hon har inte haft den sen i fredags. Ibland säger hon ”bror inte ha tutte” och försöker ta den ifrån honom. Antar att hon tycker de ska bara lika här hemma, haha. Och så kan hon få väldiga raseriutbrott när någonting inte blir som hon vill. Förhoppningsvis slutar hon med det snart. Det är lite frustrerande att lyssna på en (snart) 3 åring som GALLSKRIKER 10-20 min non-stop. Ibland är ok men när utbrotten kommer sisådär varannan timme så blir det… lite tjatigt.


finaste tösan

Nu ska jag fortsätta slösurfa och vänta på att tösan ska till förskolan. Funderar på att be goben köra oss dit så att vi sedan kan svänga förbi biblo. Behöver en ny bok. Sedan blir det raka spåret hem och sova (eller läsa och somna mitt i allt?)!



Kommentarer

Postat av: camilla'

dom är såå duktiga båda två :)

2009-09-29 @ 13:22:04

Postat av: Emelie

Faktiskt så är de ganska dyra, de tar 90 kr per gång. Man tjänar på att köpa ett tre månaders träningskort eller ett halv -eller helårskort. (man tjänar något så grymt mycket).



Tid att ses nån dag? Kanske ta en promenad eller bara en kopp kaffe/te?

2009-09-29 @ 13:31:55
URL: http://yoem.blogg.se/

Postat av: Josse

Haha jo men då var det nog samma läkare ;)



Åh vad söta dom är Liv och Noah, lycka till med napp-avvänjandet!

2009-09-30 @ 10:33:33
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback