Ett glas rött

2010-12-22 @ 19:52:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett tänt ljus, Frank Sinatras julalbum och ett glas rött. Stressen, spänningarna i axlarna och huvudvärkens järngrepp släpper långsamt.

Vi har haft en fin dag idag. Tyvärr blev eftermiddagen lite halvstressad med sista minuten ärenden och middagen blev alldeles för sen vilket resulterade i lågt blodsocker för hela familjen. Ni kan ju tänka er…
Nu börjar balansen vara återställd. Tösan sover och Bobo följer förhoppningsvis hennes fotspår alldeles snart.  Sedan är det dags att griljera skinkan och rulla köttbullarna.

Morgondagen är fullspäckad av en massa borde och måsten. Men vi får se. Egentligen är det väldigt få saker man faktiskt måste göra. Dock är morgondagens ”måsten” roliga sådana så antagligen kommer de genomföras. Eller ja… städningen inte är så roligt, men resultatet är alltid lika underbart. Tänk er att öppna dörren och mötas av ett nystädat hem med renbäddade sängar och ett tomt diskhon. Vilken glädje! Eftersom det är det jag uppleva på juldagen så kommer städningen faktiskt betraktas som ett måste.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback