Fråga

2010-02-15 @ 19:56:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Anonym frågar:
Hejsan ! När ska du börja jobba, har du planer på att jobba eller plugga, vad sku du isf plugga eller vars skulle du vilja jobba. ? Jobbar din karl något ? Tänkte hur klarar ni av ekonomin ? Måste ju vara ganska jobbigt när ni är en stor familj och inte har fast inkomst ? planer på mer barn eller är ni nöjda med en av varje :)?

Svar:
Vi är nöjda med två barn. Könen spelar mindre roll för oss. Vi ville inte att tösan skulle bli ensambarn, jag tror det är bra att växa upp med syskon. Men fler tror jag inte det blir. Man har ju trotts allt bara två händer! haha
Ja, jag är sugen på att börja jobba/plugga. Jag har faktiskt sökt några jobb så vi får väl se... Annars ska jag väl plugga Ma B och Nk B (har inte läst de under gymnasiet). Vi får se. Bobo är ju för lite för fsk ännu så det är ett tag kvar tills dess. Om jag inte får ett jobb, då får goben stanna hemma med dem.
Nej goben jobbar inte men kommer förhoppningsvis snart iväg.
Ekonomin är väl lite ansträngd vissa gånger men vi överlever och har mat på bordet varje dag. Vi har bra fantasi och så här små barn kostar inte många kronor. Allt de behöver är mat och uppmärksamhet.
Man lever helt enkelt efter sina tillgångar och skalar bort allt onödigt. Svårare än så är det inte.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback