Prioriteringar

2010-11-27 @ 19:50:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ibland hinner man inte allt man vill hinna med. Så är det för oss just nu. Jag ska arbeta hela nästa vecka och dessutom har jag skolarbete som måste hinnas med. Detta betyder att jag måste plugga nu under helgen då jag egentligen hade tänkt julstäda klart.

Här är tips på prioriteringar:
Köket
Jag har tänkt att man inte behöver tömma alla skåp för att dammtorka men skafferierna ska tömmas och rensas. Tänk på att äckliga småkryp frodas i gamla mjölpåsar! Detta gäller även sopskåpet.
Ugnen är rengjord här hemma, likaså kylskåp och frys.
Toaletten har goben fixat från golv till tak.
Annras hade jag väl nöjt mig med under badkaret, bakom tvättmaskinen och inne i tvättmaskinen. Sådana där ställen man inte tar så ofta. Resten tas ju endå när man vardagsstädar.
Hallen
Medicinskåpet är sorterad. Tänk på att kolla bäst före datum på allt. Och gamla mediciner ska lämnas in på apoteket, inte slängas i soporna!
Sovrummen
Vädra sängkläderna. Skärskilt bra här hos oss idag då det är kallt ute. Visste ni föresten att en kuddes ”medellivslängd” tydligen är mellan 4-6 år, jag kommer inte riktigt ihåg. Låt oss säga 5 år bara för att jag ska kunna komma till poängen. När kudden då har uppnått sin medellivslängd så består 1/6 av kuddens vikt av kvalster! Mysigt va? ;D
Vardagsrummet
Skjut ut soffan och rengör bakom den. Desamma gäller egentligen för alla stora möbler. Om man har en skinnsoffa som vi har så kan man ju torka av den ett varv.

Sedan har vi rengjort listerna i alla rum. Fy vad mkt damm de samlar när man inte är så noga i att städa dem vanligtvis.


Just så här ser de ut hemma hos oss. Eller så inte! Haha


Kommentarer

Postat av: camilla'

gud vad äckligt det om kuddarna... det börjar nog bli dags att uppgradera kuddhögen alltså, vid det här laget består nog alla mina kuddar av enbart kvalster! fyyyyyyyyyy

2010-11-28 @ 22:30:36
URL: http://kamila.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback