En lång onsdag

2010-10-21 @ 06:57:00 Permalink att vara mamma Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår var en lång dag.
Förmiddagen bestod av en massa telefonsamtal, ännu ett jobbigt läkarbesök och ett prov i systematik & biologi. Kära mor min var här och passade barnen medan jag var på skolan.
Men jag måste säga att det kändes rätt bra efter provet. Jag klarade det, fråga är väl bara hur väl jag klarade det.
Eftermiddagen bestod av lite omotiverad städning, lek med barnen, några halvhjärtade försöka till att plugga medan barnen försökte hjälpa till och att längta efter att Goben skulle komma hem. Och hem kom han, tyvärr var det först vid 18 tiden. Då satte jag mig vid skolböckerna och satt där till 21. Nu är nog mitt tal klart. Måste bara hitta någons om kan läsa igenom det och få lite konstruktiv kritik. Någon frivillig?

Barnen får bli hemma ännu en dag. Tyvärr missar de skolfotograferingen, men det görs ju varje år. Tyvärr missar jag ännu en dag på skolan, men jag får försöka ta igen det ikväll. Det hjälps inte. Den enas mage är inte helt kry och den andra behöver närhet och trygghet innan vi beger oss tillbaka mot sjukhuset.

Usch så negativt det här inlägget blev. Jag måste nog tillägga att jag inte känner mig fullt så här negativ. Jag är bara lite trött då det blev God morgon före halv sex idag. Snart vaknar jag till liv och kan se livet från den ljusa sidan igen

 


Saknar Goben och vill att han ska komma hem nu!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback