Fredagsmys

2010-10-09 @ 07:51:15 Permalink att vara mamma Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagen spenderades som fredagskvällar i barnfamiljen bör spenderas. Med fredagsmys.
För att specificera:
Jag och tösan gjorde varma mackor efter att vi hämtat hem barnen från förskolan. Vi tände lite värmeljus och sedan avnjöt vi middagen i soffan framför ”Prinsessan och grodan”.  Efter maten kröp tösan upp i min famn och satt sedan där resten av filmen. Bobo hade inte ro att sitta still, vilken 1-åring har egentligen det? Så han och Goben fick roa sig med annat.
Jag måste säga att filmen var bra. Musiken var härligt jazzig. Jag och tösan dansade med till en massa låtar.  Dessutom var det riktigt roligt att den hjältemodiga och hårt arbetande huvudrollen tillföll en kvinna.

Efter att barnen somnat tändes lite flera ljus och sedan kröp jag och goben återigen upp i tv-soffan. Denna gång för att klura över allt det märkliga som pågår i det mystiska ”Haven”. Jag kan inte påstå att serien är beroendeframkallande men om man roas av det övernaturliga och science-fiction så fungerar den fint.

Tyvärr hade kvällen inte ett lika mysigt avslut. Jag och goben hade knappt hunnit somna innan Bobo vaknade. Och kräktes. Efter att ha renbäddat, burit in spjällsängen i vårt sovrum, sövt om en väldigt orolig bobo och vart inte till tösan några gånger ås fick vi äntligen somna om. Och sedan fick vi faktiskt sova hela natten fram tills tösan kom insmygande till oss efter på morgonsidan.
Nu är Bobo pigg och glad. Han har inte kräkts sen den där gången igår kväll. Jag misstänker att han har fått i sig någonting olämpligt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback