Ny vecka – Nya tag

2010-10-18 @ 06:23:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sitter och dricker veckans första kaffe kopp. Det behövs. Natten har varit ett elände. Banen har inte velat sova. Tur att jag har haft världens bästa Goben här hemma så han har stiger upp med dem! Tyvärr vaknar man ju endå, när det låter.
Nu har han åkt iväg till arbetet men han kommer hem ikväll igen så jag ska få sova kommande natt också. Jag har ju det där provet att se fram emot på tisdag morgon. Då kan det vara bra att vara utvilad.

Föregående vecka har varit … ett elände. Ur skolperspektiv. Jag missade en hel vecka pga sjuka barn, och en sjuk mig själv. Vet ni hur mycket en hel veckas arbetet är? Och det är ju inte som att de där arbetet försvinner bara för att man inte varit till skolan. Nej allt ska likförbannat göras, de läggs på hög tills man har tid att ta tag i det. Under helgen har det iaf hänt en hel del. Jag har suttit i flera, flera timmar och försöka komma igen. Gårdagens pluggande gav verkligen jätte mycket. Det mesta i biologin sitter. Frågan är väl bara, som vanligt,: har jag pluggat på rätt saker?
Jag gick även igenom en hel del grunder i matematiken. Så nu kan jag ställa upp addition, subtraktion, multiplikation och division (liggande stolen) igen.

Idag blir det fokus på biologin och matematiken. Jag hoppas på att kunna göra bort matematikprovet i veckan.
Sedan, eftersom goben kommer hem idag, så kanske vi kan bege oss ut och övningsköra igen. Det gick rätt bra sist. Jag hade lite problem med kopplingen och gasen när man skulle start men va fan, det kommer. Övning ger färdighet som man brukar säga.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback