Övningskör

2010-10-02 @ 09:02:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon antar jag att vi får önska, fastän vi vaknade för några timmar sedan.

Vi har äntligen fått alla papper från transportstyrelsen och goben är godkänd som handledare. För att fira detta hade jag planerat att vi skulle bege oss till Haparanda, dumpa av ungarna hos första bästa kandidat och sedan övningsköra hela dagen lång. Ja och så tänkte jag att vi skulle hälsa på finaste systerdotter och ge dem presenterna!
Tyvärr snorar Bobo en hel del. Dessutom torrhostar jag emellanåt så vi är nog inte så önskade där. I alla fall inte hemma hos syster. Vi får väl se hur det blir. Förhoppningsvis kommer vi kunna fokusera på körningen (och teoribiten) under helgerna i några månader framåt. Under veckorna blir det nog svårt. Dels för att goben inte kommer hem alla dagar (pga arbetet) men också för att det är en hel del i skolan.
Såhär har det sett ut och kommer att se ut:
V38: Två nationella i engelska
V39: Ett nationellt i engelska
V40: Förhör i växter, mossor och lavar
V41: Planerar jag att göra det nationella i Ma A
V42: Prov i ekologi och systematik

En fördel med att läsa på komvux är att arbetet går att planera väldigt självständigt. Jag kan planera och driva på de flesta kurser så som det passar mig. Så jag har valt att hålla uppe tempot. Det trivs jag med. Kurserna är roliga och intressanta. Jag vill bli klar så fort som möjligt. Och dessutom vet jag att högskolan inte kommer tillåta ett lika slappt tempo som gymnasiet gör.

 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback