Tösan blir gammal!

2011-02-07 @ 08:30:03 Permalink att vara mamma Kommentarer (1) Trackbacks ()

I slutet av månaden blir tösan 4 år. Kan ni tänka er? Vad tiden flyger iväg!
Detta tänkte vi fira med tårta och annat gott. Vi kör på som vanligt och har öppet hus 26-27 feb. Jag vet att jag är lite tidigt ute men jag vet också att familjen snart kommer börja fråga mig vad hon behöver.

Några rader före jag slänger ut en lista.
En gåva är en gåva. Det är någonting givaren har valt att ge mottagare och jag tycker den ska ges och tas emot utan krav.
Jag tror och jag hoppas på att det viktigaste för tösan är att ni vill komma och fira denna dag med oss. Vänskapens gåva är trots allt någonting som få andra saker kan jämföra sig med.

Med detta sagt så vet jag som sagt att vissa planerar presenter. Ni ger vad ni vill. Men jag vill endå uppmärksamma er på vissa saker.

- Det finns gott om leksaker här hemma, ja vi har nästan ett överflöd av leksaker. Vi har helt ärligt inte plats för fler saker!

- Om man endå känner för någonting i leksaksväg så vill jag föreslå dupol. Detta älskar hela familjen, jag och tösan bygger nästan varje kväll. Klossar, en platta, ”gubbar” … ja allt önskas. OBS: Det är skillnad på lego och duplo.

- Kläder behövs alltid. Storlek 100 och uppåt. Hon behöver faktiskt en ny morgonrock också.

- Dvd filmer är alltid populärt. Pippi är en storfavorit, likaså spöket laban (i dessa kategorier har hon Pippi rymmer hemifrån, Pippi på de sju haven och världens snällaste spöke). Själv hoppas jag väl på att barnen en dag ska ha en fin samling av både Astrid Lindgren och Walt Disney.

- Papper, pennor och färger används flitigt.

- Hårsnoddar och hårspännen är väldigt uppskattat.

- Klistermärken är roligt.

Det var nog allt för den här gången.
Jag vill återigen påpeka att presenter inte spelar någon stor roll. Tösan har börjat förstå det här med födelsedagar och jag vet att hon ser fram emot att få en massa besök och fika. Så kom gärna även om ni inte har med er någonting speciellt!
Jag skriver väl mer om det här när det börjar närma sig. Och hörrni: Det är öppet hus. Jag får se om jag drar iväg några sms inbjudningar eller inte. Om inte så är ni hur som helst hjärtligt välkomna!


Hipp Hipp Hurra! Ett år gammal.


Två år gammal!


Tre år!


Kommentarer

Postat av: Milja

ja jag håppas vi kan komma verklige :), Det var jätte fina foton :D

2011-02-08 @ 20:27:13
URL: http://miljja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback