Tisdag den 35 november

2011-11-15 @ 19:46:20 Permalink att vara mamma Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tänkte att mor och de andra i familjen kanske funderar på min väldigt intressant vardag här borta. Därför har jag sammanfattat hela alltihopa här nedan. Såhär brukar dagarna så Goben är borta se ut för mig:

Tisdag den 35 november

06.00
Väckarklockan ringde och det var väldigt jobbigt att kliva upp. Vanligtvis är jag rätt morgonpigg men än har jag inte hunnit vänja mig vid mörkret.
Jag steg hur som helst upp och gick på toa, slog på kaffet och datorn, åt frukost samtidigt som jag kolla mailen, facebook och DN. Tog en kopp kaffe samtidigt som jag klädde mig och sminka mig. Borsta tänderna, fyllde termosen packa ihop de sista och väckte ungarna.

06.50
Tog med mig barnen, vagnen, ryggsäckarna och soporna ut ur lägenheten och in i hissen. Gav tösan magmedicinen i vagnen då hon inte hinner mer än klä på sig innan det är dags att gå ut. Promenerade iväg mot förskolan och insåg att det nog skulle hinna bli ljust innan vi var framme. Lycka!

07.45
Pussar och kramar barnen på förskolan. Upptäckte att jag glömt muggen till termosen, nu när jag för en gångskull faktiskt fick med mig en termos!

08.00
Svängde förbi NH och köpte mig en kaffemugg för en 5:-, man måste verkligen älska stället med tanke på priserna!
Passade på att kolla igenom sidorna vi skulle gå igenom innan lektionen

08.30
Matematiklektionen började och jag hängde med. Alltid lika roligt att faktiskt vara helt på de klara med vad lärare försökte säga! Hann dessutom med alla uppgifter innan det var dags för lunch.

11.15
Lunchar tillsammans med ett fint gäng. Matlåda, i vanlig ordning.

12.40
Släpade mig ner på NH igen. Mer kaffe. Matkoman ville inte riktigt släppa.

13.00
Fysiklektionen började. Hängde med, relativt (allting är relativt!) bra. Uppgifterna var en jäkla utmaning men jag hann med dem innan det var dags att springa iväg till fsk.

16.00
Lämnade klassrummet

16.22
Lämnade förskolan och mutade barnen med banan i hopp om en lugn hemfärd.

17.15
Läste upp dörren. Vi klädde av oss och jag började med matlagningen.

18.00
Avnjöt en tonfisksallad. Plockade undan. Fixade disken. Gjorde matlåda. Plockade fram morgondagens kläder för alla. Fixade mellanmålet till ungarna (som de äter i vagnen på vägen hem, mutan you know). Vek in lite tvätt. Bytte bajsblöja. Snabbduschade.

19.40
Barnens tänder är borstade och de är lagda. Jag har hunnit pratat med både mamma och Goben. Nyss la jag fram utekläder och innekläder i fina högar på hallgolvet så påklädningen ska gå fort imorgon och nu sitter jag här.

Så intressant är min vardag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback