Lördagen

2011-09-18 @ 07:40:23 Permalink dagens Kommentarer (2) Trackbacks ()

Igår spenderade vi som sagt ett flertal timmar utomhus. På förmiddagen promenerade vi ner till Nydalasjön och vek av åt vänster. Sjön är rätt stor och om jag inte mins helt galet så ska det vara kring milen runt. Men vi gick inte runt hela!  Nej vi nöjde oss med att strosa på ett tag och njuta av naturen, gå ut på en brygga och efter ett tag vända om och undersöka badstranden med tillhörande klätterställningar. Sedan var det dags att besöka vårt Ica och gå hem för lunch.














Efter att Bobo vilat och vi fått samla krafter begav vi oss ut igen. Återigen ner mot sjön men denna gånge vek vi av mot höger. Det var väldigt vackert så länge vi befann oss nere vid sjön men efter ett tag vek vi upp mot den asfalterade gågatan bredvid vägbygget. Det var väl inte så där … vackert. Men barnen fick se en grävmaskin på nära håll och oj vad spännande det var!  
Eftersom jag råkat nämna det magiska ordet Lördag fick vi snällt gå förbi Ica igen. På vägen hem hann vi besöka en riktigt fin lekpark och efter det tog vi en omväg, förbi vattentornet, hem.
väl hemma avslutades kvällen men varma mackor till (en sen) middag.














Kommentarer

Postat av: Linda

Var har ni hittat den där underbara lekparken? Är nyinflyttad i Kalix (näsbyn) och letar med ljus och lykta efter roliga lekparker.

2011-09-20 @ 20:57:48
URL: http://bajsmamman.blogplatsen.se

Postat av: mia

Den finns i Umeå, vi är nyinflyttade här :) i Kalix är det väldigt ont om ordentliga lekparker :/

2011-09-21 @ 06:52:22
URL: http://lillamaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback