Vård av barn

2011-09-22 @ 07:27:12 Permalink att vara mamma Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon!
Jag har visst glömt att nämna att jag har befunnit mig hemma under hela gårdagen.
I tisdags ringde de från fsk och meddelade att barnen var väldigt dåliga i magen. Misstänkt magsjuka. Självklar hämtade jag hem dem.  Och självklart faller det på mig då finaste Goben är i Kiruna denna vecka. Det är lite lustigt det där, sjukorna har en förmåga att pricka in de veckor han är bortrest.
Under onsdagen var de hur som helst pigga och glada. De busade på i 110 medan jag tappert försökte plugga kemi och matematik. Jag gladde mig trots allt då jag trodde att vi skulle kunna återgå till skolan och fsk på torsdag. Tyvärr hade jag fel. Bobos mage var inte alls återställd. Pigg och glad, javisst! Avföring i flytande form, javisst! Trevligt, absolut inte!
Så vi blir hemma idag också.

Den här ”vård av barn” veckan kommer väldigt olägligt. Vi har nämligen den första dugga (i matematiken) i början av nästa vecka. Och min fokus är … väldigt oskarp. Jag klarar helt enkelt inte av att sitta med skolböckerna här hemma när disken, tvätten, golven och allt annat som hör hushållet till kallar. Och om man nu mot förmodan ignorerar all städning så har man fortfarande barnen som behöver uppmärksamhet.
Nej det passar verkligen inte bra.


Tur att de är världens finaste!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback