Friluftsdag

2013-03-30 @ 06:49:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår hade vi en riktig friluftsdag (även om en större del av våran promenad gick genom stan ;)).
Solen sken så fint på förmiddagen och verkligen skrek åt oss att ta oss ut. En väninna var passande nog sugen på att grilla så vi bestämde oss för att dra ut. Eftersom Maken dragit iväg på egna äventyr med sina kompisar packade jag ihop ungar och korvar i vagnen och så vandrade vi iväg. Det blev en promenad på strax över 5 km (enkel väg) och barnen gick 2/3 av sträckan själv. Slutmålet var slalombacken (efter lite om och men) där ungarna fick åka stjärtlappar och härja på medan vi väntade på att elden skulle ta sig.

Det blev nog ett par timmars lek och grillning innan det var dags att packa ihop allt igen och bege sig hemåt. Barnen var redigt trötta och lite småblöta, jag var lagom utmattad, allt luktade brasrök och allt var så där härligt underbart! Ni vet den där känslan man får när solen skiner, benen rör sig sakta men säkert, man har två trötta men nöjda småtroll i vagnen, ryggen värker lite, magen är lagom mätt och svetten nästan har börjat bryta fram. Den känslan!
 
Promenader får gärna ta lite tid så länge de är roliga för de små
 
Supernöjd mamma som får sepndera så många timmar utomhus
 
Små ihopackade trollungar som vilar benen efter några kilometer. 
 
Supergod lunch 
 
Dags att vandra hem :)
 
Allt som allt fick vi väll ihop kring 5 timmar utomhus. Och jag tycker mig känns solens underbar strålar i ryggen även nu. Det  blir nog en favorit i repris idag!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback