hard core science

2013-11-26 @ 16:43:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag och ett par tjejer i klassen körde hard core science idag. Vi försöker få redan på hur vattenhöjden förändras med tiden. Hittills är vi halvvägs igenom våra uträkningar.





Men teori är inte allt. Det är otroligt viktigt att testa saker i praktiken!



Min bråkiga M

2013-11-24 @ 14:02:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min kära M har bråkat riktigt ordentligt med mig idag. Hon drog med mig i garaget och körde slut på mina ben. Tyvärr tänkte hon inte på att jag bor tre trappor upp. I ett hus UTAN hiss. Så nu sitter jag här i hennes kök och tänkte slå läger. Alternativ få någon att bära upp mig för alla trappor.



Några timmar utomhus

2013-11-23 @ 13:36:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag börjar bli riktigt grym på det här med att hugga ved och göra upp eld!




Idag fick vi med oss en väninna och hennes två barn. Kidsen lekte riktigt bra medan jag kämpade på med miniyxan.




Det var riktigt skönt att komma ut några timmar. Det blir så sällan nu innan vintern kommer igång på riktigt. Kylan finns men jag saknar snön, utan den kan man ju inte åka pulka och skidor!

Jag lever fortfarande

2013-11-23 @ 08:18:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det var länge sedan sist. Men ni vet hur det är. Studierna, familj och det sociala livet prioriteras och resten får stå undan.

Så vad har hänt sedan sist? Vi har skrivit tentor i matematiken (jag klarade den!) och metalliska och polymera matrial (inväntar resultat). Jag har blivit betrodd med ved och yxa på egen hand när jag och barnen var ut på ett eget äventyr. Och det hela slutade med eld och korv, inte blod och ambulans! Det har blivit en del spelkvällar med goda vänner och det blev till och med utgång vid Haloween!