Måndag morgon

2013-10-07 @ 05:40:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det har gått en vecka sedan den sista uppdateringen. Som vanligt har tiden inte funnits samtidigt som lusten och orken inte infunnit sig och dessutom har datorn helt enkelt inte så hög prio just nu.

Helgen kom och helgen gick. Det blev långhelg för min del då vi var föreläsningsfria på fredagen. Jippi! Tyvärr har vi varit sjuka här hemma men det har varit ganska mysigt med en hemma helg. Att vara inne hela helgen hör inte till vanligheterna och visst gjorde sig rastlösheten påmind med jämna mellanrum. Men samtidigt har det varit ganska mysigt. Vi har sett en massa film med febriga barn, tvättat lite, plockat lite, legat i sängen och myst mitt på ljusa dagen, pluggat lite och sedan har vi lagt pussel. Japp, maken köpte hem ett 1000-bitars pussel och hållit oss sysselsatta varje kväll den här helgen. Det har varit riktigt roligt och nu är det inte många bitar kvar innan allt ligger på plats. Synd bara att jag ska behöva åka iväg innan det blir klart.
För det är ju så att det är måndag och skolan kallar. Det verkar som att vi har två föreläsningar/lektioner per dag den här veckan. Det känns alldeles lagom, då hinner man plugga lite i böckerna utan att behöva sitta uppe sent på kvällen. Tentorna närmar sig och det är väl lika bra att försöka förbereda sig så gott det går redan nu.  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback